ICT

ICT is tegenwoordig onmisbaar in bijna elk bedrijf, laat staan het goed functioneren ervan.
Wat voor bedrijf je ook hebt, Eye Logic neemt de zorgen en het beheer van je ICT infrastructuur uit handen middels proactief en bedrijfsgericht onderhoud.

Nieuw bedrijfsnetwerk aanleggen en/of het inrichten van de werkplekken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Samen inventariseren we de behoefte en benodigdheden voor een stabiele en optimale ICT infrastructuur, die volledig aansluit op je bedrijf.

Ben je opzoek naar een systeembeheerder? Overweeg eens onze oplossingen en bespaar tot maar liefst 20% op het beheer en onderhoud van je ICT infrastructuur.Neem contact op
Onze diensten

24/7 Realtime bewaking en monitoring van je ICT infrastructuur.
Wij zorgen voor constante beschikbaarheid en betrouwbaarheid van je netwerk, systemen en applicaties. Wij kunnen problemen vooraf constateren en hier direct op anticiperen. Daarmee ontnemen wij de zorg dat er belangrijke data verloren kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan de harde schijven in je server. Wat gaat er verloren als deze uitvallen en niet worden vervangen?

Beveiliging van Bitdefender Endpoint Security
Wij voorzien alle systemen die wij beheren van deze beveiligingsoplossing. Met deze oplossing kunnen wij zowel fysieke als virtuele machines beveiligen. De oplossing detecteert op welk systeem hij is geïnstalleerd en past zich aan om geoptimaliseerde prestaties te leveren voor elke specifieke omgeving. Met deze oplossing ben je verzekerd van de beste combinatie op het gebied van beveiliging en prestaties.

Periodiek onderhoud.
Door je systemen periodiek te onderhouden, blijven deze optimaal functioneren. Wij voorzien je systemen regelmatig van nieuwe firmware en/of updates. Zo beschik je altijd over de laatste ontwikkelingen en blijven je systemen beter functioneren.

Mocht er toch nog wat misgaan.
Wij staan voor je klaar! Bij Eye Logic ben je verzekerd van de juiste inhoudelijke kennis en expertise om je snel weer op weg te helpen. Geen ingewikkelde keuzemenu’s en ook buiten kantooruren bereikbaar voor vragen of ondersteuning.

Hoe snel ben je weer operationeel na een incident?
Denk bijvoorbeeld aan een brand of waterschade. Met onze online back-ups zorgen we dat je snel weer in de lucht bent. Daarnaast kunnen wij je waar nodig voorzien van nieuwe hard- en software.

Neem je ook telefonie bij ons af? Wij zorgen dat snel je nieuwe toestellen op onze gehoste telefonie omgeving zijn aangemeld. Heb je een telefooncentrale van ons, dan voorzien wij je. van een nieuwe telefooncentrale of brengen je tijdelijk onder in onze gehoste telefonie omgeving.

Algemeen
ICT is tegenwoordig onmisbaar in bijna elk bedrijf, laat staan het goed functioneren ervan.
Hoe kun je ervoor zorgen dat dit ook zo blijft?
Dat kan met de ICT oplossingen van Eye Logic. Wij zorgen er niet alleen voor dat het ook naar behoren blijft functioneren, maar vooral ook dat je bedrijf aansluit op de laatste ontwikkelingen.

Wij houden ons dagelijks bezig met de ontwikkelingen op de markt en resultaten uit onze monitoring van onze klanten. Door deze 2 informatiebronnen te combineren kunnen wij je een helder beeld geven, waar je als bedrijf behoefte aan hebt en voor jou als eindgebruiker zorgen dat je kan werken in een goed functionerende infrastructuur.

vergaderen over ontwikkelingen

Géén 9 tot 5 mentaliteit
Voor onze klanten zijn wij extra lang bereikbaar!

Klantgerichtheid Innovatie Kwaliteit
Wij geloven in KIK
Wij geloven in Klantgerichtheid, Innovatie en Kwaliteit! Deze elementen zijn niet alleen onmisbaar in het opzetten van je ICT infrastructuur en het onderhouden ervan, maar wij geloven vooral dat het kan leiden tot een duurzame samenwerking.
Met ons pro-actieve onderhoud heb jij als klant geen zorgen meer over je infrastructuur. Wij ontlasten je hierin van A tot Z. We voeren regelmatig overleg over de stand van zaken, maar ook over nieuwe ontwikkelingen en welke hierin kunnen bijdragen bij het verbeteren en vernieuwen van je bedrijfsprocessen en productiviteit. Daarnaast ben je als klant altijd op de hoogte van de door ons uitgevoerde werkzaamheden, openstaande punten en tickets en te verwachten onderhoudskosten. Is er iets onduidelijk? Wij lichten het graag toe.

ICT moet transparanter! Geen ingewikkelde termen en beschrijvingen over uitgevoerde werkzaamheden. Geen onduidelijke facturen met cryptische omschrijvingen. Wij vinden belangrijk dat je als klant weet waar je aan toe bent en waar je voor betaald.

Meer transparantie in de ICT infrastructuur van jouw bedrijf?
Neem geheel vrijblijvend contact op 070 - 711 3984 of klik op de knop om teruggebeld te worden! Bel mij!

Onze partners

KWALITEIT

Pro-actief voor kwaliteit. Niet alleen resultaat op de korte termijn, maar vooral op lange termijn.

DESKUNDIG

Wij zorgen dat we je altijd op deskundige wijze kunnen ondersteunen.

TEVREDEN KLANTEN

Met ons pro-actief onderhoud kunnen wij zorgen dat wij tevreden klanten hebben.