Over ons

We zien onszelf als veel meer dan een ICT leverancier. We zijn graag je ideale partner, die meedenkt op alle mogelijke vlakken waar je op het gebied van ICT mee te maken kan krijgen.

En die rol gaat ons goed af, want de bedrijven waar we mee samenwerken en denken, vinden dat we professioneel, betrouwbaar en gepassioneerd zijn.

We innovatie ook erg belangrijk. We zijn constant bezig om nieuwe technologie te integreren in de omgevingen van onze klanten. Maar technologische innovatie moet nooit in de weg staan van persoonlijk contact. Daarom zorgen we ervoor dat we zo goed en zo makkelijk mogelijk benaderbaar zijn. Je mag ons altijd bellen. Dat hoort er ook bij als je een ideale partner wil zijn.

We zijn betrouwbaar, benaderbaar en we delen je passie van jouw bedrijf. Kortom, je ideale partner die samen met je groeit en ervoor zorgt dat alle stappen voorwaarts zo soepel mogelijk verlopen. Jij concentreert je op je passie en aandacht voor je klanten, wij zorgen dat alle benodigde technologieën die je daarbij nodig hebt beschikbaar zijn.

Onze locatie
Onze kracht


Kwaliteit en zekerheid

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voor op. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een pro-actieve en persoonlijke aanpak. Dat laten we niet alleen zien in onze adviezen, maar ook in de afhandeling van issues en eventuele downtime.

Doelstelling en rendement

Wij werken vanuit gezamenlijke doelstellingen, deze leggen we vast in een roadmap, een meerjarenplan. Wij werken met vaste prijzen voor projecten en beheer en zo halen we het maximale rendement uit je ICT-budget.

Pro-actief en continuïteit

Wij leveren pro-actief systeembeheer en internetdiensten, zo bedienen wij je organisatie optimaal op het gebied van ICT. Wij staan voor kwaliteit en continuïteit van je ICT omgeving, zodat de focus op je eigen werk kan blijven.

ICT en je bedrijf

Wij zijn niet je systeembeheerder, maar je ICT partner. Vakinhoudelijke kennis vormt de basis, het is juist de combinatie van onze professioneel ingerichte organisatie en het inzicht in uw business en bedrijfsdoelstellingen waardoor een waardevol partnerschap op het gebied van systeembeheer en internetdiensten ontstaat.

Onze klanten
 • Stichting Kleurwerk is gelieerd aan FOX AOB. De informatie van Stichting Kleurwerk was ondergebracht op de website van FOX AOB. Stichting Kleurwerk wilde toch een eigen identiteit en hiervoor was een eigen website noodzakelijk. Stichting Kleurwerk heeft hiervoor Eye Logic ingeschakeld. Eye Logic dacht mee en nam de tijd om te zorgen voor een website die geheel past bij Stichting Kleurwerk. Nieuwe website nodig? Eye Logic een echte aanrader!

  Daphne Wijnstok Stichting Kleurwerk
 • Als startende ondernemer heb ik veel hulp gehad van Eye Logic bij het maken van een leuke en effectieve website. Die hulp kwam goed van pas omdat dit ook voor mij als starter geheel nieuw is. Welke soort website heb je nodig? Welke kleuren moet je gebruiken? Welke informatie moet er wel en niet op staan? Waar moet je deze website hosten en hoe zorg je er voor dat je door de Google zoekmachine gevonden wordt? Wat mag het kosten? Medewerkers van Eye Logic hebben mij hierin stap voor stap begeleid en geadviseerd. Het resultaat mag er zijn. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website en ik ben er zeker van dat deze mij zeer zal helpen bekendheid te krijgen voor mijn bedrijf. Medewerkers van Eye Logic doen dat professioneel en leveren een goede prijs / kwaliteit. Eye Logic, levert prima producten met daarbij deskundig advies en ondersteuning!

  Peter van Ostaijen
  VanOstaijen@Advies
 • Eye Logic voorziet al jaren onze IT-diensten naar volle tevredenheid. Eye Logic heeft het netwerk in het PC-lokaal aangelegd en beheert het netwerk op geweldige wijze. Er kunnen 10 cursisten tegelijk aan het werk met de PC tijdens de lessen. Hetgeen onontbeerlijk is voor onze cursussen. Eye Logic levert een uitstekende service, kwaliteit, is zeer klantvriendelijk en heeft verstand van zaken. Eye Logic staat bij problemen altijd direct voor je klaar en binnen no time zijn de problemen opgelost. Hetgeen voor ons bedrijf noodzakelijk is. Eye Logic is vernieuwend en denkt altijd mee voor de beste oplossingen. Momenteel is Eye Logic in samenspraak met Fox AOB bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Kort geleden hebben zij 2 lokalen voorzien van beamers. Kortom: Eye Logic is veelzijdig, heeft een breed werkterrein en FOX AOB raadt ieder bedrijf aan om met Eye Logic in zee te gaan.

  Marion de Vos
  Fox AOB

Onze partners