Overal toegang tot je e-mail met Microsoft Exchange Online
Wil je ook altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda? Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer dat jou het beste uitkomt. Je werkt veilig op elk apparaat, want je e-mail staat veilig in ISO gecertificeerde datacenters.

Microsoft Exchange Online is ’s werelds grootste platform met zakelijke e-mail, agenda, taken en contactpersonen. Of je nu aan je bureau werkt of onderweg bent. Exchange Online maakt het mogelijk om samen te werken, te beheren en te communiceren veilig, efficiënt en effectief. Het is volledig gehost in de cloud, hierdoor heb je niet meer de kosten van aanschaf van een server, het onderhoud ervan en het beheer van servers. Daarnaast beschik je over de voordelen van back-ups en beveiliging van je gegevens.

Exchange Online

Verhoog productiviteit

Samenwerken met je team was nog nooit zo eenvoudig met de gebruiksvriendelijke Exchange Online.

Doe meer, op elke apparaat

Synchroniseer e-mail, agenda en contacten over meerdere apparaten. Geoptimaliseerd voor browsers, tablets en smartphones.

Offline werken

Synchroniseer e-mail, agenda and contacten over meerdere apparaten, geoptimaliseerd voor browsers, tablets en smartphones.

Bewaar je data veilig

Bescherm zakelijke communicatie en gevoelige informatie. Daarom is anti-spam en anti-virus inbegrepen.

Mensen gemakkelijk vinden

Combineer e-mail en social media contacten voor eenvoudige zoekopdrachten en contact beschikbaarheid.

Blijf in controle

Exchange Online kun je naar behoefte instellen.


Pakketten & prijzen