Flexibele internet oplossingen
Zoek je flexibele en betrouwbare hosting voor je website en/of e-mail in de cloud gekoppeld aan je domeinnaam? Wij bieden diverse internetdiensten: cloud-oplossingen, zoals e-mailpakketten, webhosting en live-streaming.

Eye Logic is een betrouwbare partij op het gebied van e-mail, webhosting en live-streaming dankzij goede afspraken met hoogwaardige leveranciers, jarenlange ervaring en uitstekende service.

E-mail in de cloud

Ben je op zoek naar een pakket waarmee je eenvoudig e-mail verstuurt en ontvangt onder je eigen domeinnaam? Je kunt kiezen voor Microsoft Exchange Online of Open-Xchange App Suite. Daarbinnen kies je dan voor E-mail Basic, Business of Pro.

Alle pakketten van Eye Logic hebben eenvoudig te beheren mailboxen en zijn standaard voorzien van virusscanner en spamfilter. Je bepaalt zelf wat er voor het @-teken van een e-mailadres komt; zo maak je bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aan. Je beschikt overal ter wereld en op ieder gewenst moment over je e-mail via webmail en bijvoorbeeld Outlook. Ook op je smartphone maak je eenvoudig gebruik van je e-mail.

Microsoft Exchange Online

Met Microsoft Exchange Online beschik je over alle functionaliteiten en voordelen van Microsoft Exchange, maar dan in de cloud. Je e-mail­account is altijd en overal toegankelijk met Outlook Web Access en Outlook Mobile Access. Ook is het SpamExperts spamfilter inbegrepen.

Open-Xchange App Suite

Zoek je een betrouwbare, gebruiksvriendelijke e-mail­­­omgeving voor je hele bedrijf? Met Open-Xchange heb je  een complete e-mail­­oplossing, waarmee je altijd en overal efficiënt samenwerkt. Naast alle functionaliteiten van het e-mail­­pakket, profiteer je van gedeelde agenda’s en documenten en een automatische synchronisatie met je smartphone. Ook is het SpamExperts spamfilter inbegrepen.

Office 365

Als je kiest voor Office 365, dan kunnen wij dit voor je inrichten en integreren in je bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij sturen je dan een voorstel voor de inrichting van of de migratie naar Office365.

Maatwerk ICT

Soms liggen IT-pakketten niet kant en klaar op de plank. Wij doen met veel plezier en gedrevenheid onderzoek naar de mogelijkheden om voor je bedrijf een passende oplossing te vinden. Onze live-streaming is hier een voorbeeld van.

Live-streaming

Met behulp van onze live-streaming is het mogelijk om rechtstreeks mee te kijken naar een verkeersknooppunt op een aangesloten locatie. Er worden real-time beelden getoond, waardoor werknemers en bezoekers ervoor kunnen kiezen om op een ander tijdstip te komen of te gaan, om zo de doorstroom te bevorderen.
Webhosting en webdesign

Wij bieden webhosting in 3 soorten: Slimsite, Personal en Power.

Slimsite

Eenvoudig zelf een website maken in slechts enkele minuten? Het kan met Slimsite. Probeer het gratis of neem een webpakket voor 5 of voor 10 pagina’s.

Personal

Onze Personal-hostingoplossing biedt het meest stabiele hostingplatform ter wereld met – op dit ogenblik – meer dan 100.000 websites. Wij bieden tal van gebruiks­vriendelijke functies en makkelijk te gebruiken controles in de klantensysteempagina’s.

Power

Powerhosting past bij websites die veel rekenkracht vragen, zoals Joomla, osCommerce, Magento, enz. Ook websites met veel bezoekers kunnen rekenen op maximale burstcapaciteit, hardware en bandbreedte.

Webdesign

Wij ontwerpen websites en webapplicaties die betaalbaar zijn, functioneel, doelgericht en met een sterke vormgeving.Onze kracht ligt in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen. De website die we bouwen is afhankelijk van het doel en het karakter van de organisatie en de aard van de werkzaamheden.

KWALITEIT

Wij gaan voor kwaliteit en een vaste goede prijs. Hier heb je niet alleen op de korte termijn profijt van, maar vooral op de lange termijn.

DESKUNDIG

Door professionele software, kunnen wij ervoor zorgen dat wij je altijd op deskundige wijze kunnen adviseren en ondersteunen.

BEL GERUST

Wij gebruiken dezelfde telefooncentrale als die wij je aanbieden, want wij zijn overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden.